søndag 13. februar 2011

Litt meir gang

Sola skin frå ein knallblå himmel, men det er litt kaldt ute synest eg. Gutta boys er på Bondalseidet og renn slalom/snowboard og eg og lissjesnuppa kosar oss heime med litt kakebaking og Pippi på DVD. Deilig med lange og late søndagar.

Medan kaka står i ovnen, rekk eg å blogge litt. Tenkte å vise litt meir gang.


Då vi kjøpte dette huset, var det dette som var yttergangen. Etter ein lang og våt vinter med uante mengder med våte ytterkle og mange skulesekkar og treningsbaggar liggande å slenge over heile gangen, bestemte vi oss for å bygge ny yttergang. Den har eg vist bilete av før, så no blir det "gamlegangen" som skal visast fram.


Vi har malt panel både på veggar og tak, synest det er så fint. Det var ein del arbeid å male alt saman, men resultatet vart bra synest vi.

Skapet har eg kjøpt hos Perfect home, likte det veldig godt. Veit ikkje heilt kva eg skal ha inni det enda, men enn så lenge står der nokre gamle sølvkoppar som absolutt burde ha vore pussa før dei vart vist fram på bloggen...


Dette nydelege skiltet fekk eg av storejenta mi, som har flytta til Ålesund for å fullføre lærlingtida si. Saknar ho veldig, men ho er flink til å kome på besøk og dessutan har ho lovt å flytte tilbake til heimbygda si når lærlingtida er over om eit år. Det gleder vi oss til.
Denne fine lykta var eg så heldig å få som vertinnegåve, då eg heldt eit homeparty for ei veninne som driv med salg av Perfect home-artiklar. Den er kjempefin og det er så koselig å tende lys i den om kveldane.
Denne knaggrekka har eg vist bilde av før, men den er så søt at den får bli med i dette inlegget også. Søtt hjerte frå Made by heart og  fin veske som eg kjøpte i barnehagen til Benedicte då dei hadde Forut-aksjon.

No skal eg sjå ferdig Pippi og kose meg litt med lissjesnuppa før karane kjem svoltne heim får Bondalseidet.

Ha ein strålande morsdag alle saman.

1 kommentar:

Lykkeligkaos sa...

Kor fint du har det heime med deg!
Eg elskar den romantiske stilen :)

Å VÆRE STERK

Å være sterk er ikke å aldri falle, å alltid vite, å alltid kunne.
Å være sterk er ikke å å orke og le, å hoppe høyest eller ville mest.
Å være sterk er ikke å løfte tyngst, eller å alltid lykkes.
Å være sterk, er å se livet som det er, å akseptere dets kraft, og ta del i det.
Å være sterk er å falle til bunnen og slå seg hardt
- og komme tilbake.