mandag 1. mars 2010

fantastiske vinterdagar

Vinterferien er over og vi har kosa og maksimalt dei få fridagane vi unna oss. Eg og husbonden tok oss eit par gode feriedagar og naut sola og snøen på fjellet saman med dei to yngste håpefulle.

Vi har hatt flotte dagar, med sol frå ein omtrent skyfri himmel og strålande skiføre.

Fredag pakka vi sekken og pulken og gjekk ein tur på Åmskaret. Det var ein flott tur, sjølv om Joakim vart litt lei på slutten, men var strålande fornøgd då han kom fram på kanten og såg heilt ned til Vik og fram til farmor og farfar. Farmor vinka endåtil frå stoveglaset... Flaks at vi såg dit akkurat då ho vinka...

Det er godt å kunne sette seg ned med ein god nistepakke når ein er på tur, så eg drog fram den eine godbiten etter den andre frå sekken. kjeks, sjokolade, kakao og skive gjekk ned på høgkant.

Joakim er vel egentlig ikkje noko særleg begeistra for bortoverski, men vi prøver å få han med oss slik at ikkje det blir berre slalomkøyring på han, men no spørst det korleis det blir framover. Benedicte har nemleg fått seg sine første slalomski (og det i ein alder av to år).

Søndag måtte vi fram på Bondalseidet og prøve dei, og det vart ein stor suksess. Ho var litt skeptisk i begynnelsen, emn etterkvart vart ho meir og meir ivreg. så dette lovar godt.

Joakim er flink læremeister og viser stadig fram flotte kunstar på ski, både framover og bakover. Piruett er det store no for tida.


Det blir nok ein del ski på oss framover vil eg tru, så får håpe at det flotte været held seg stabilt ei stund framover.
Ha ein strålande ettervinter folkens!!!

2 kommentarer:

ane sa...

Hei! Dette var nesten litt komisk, for eg sat nedanfor dokke fredag på Åmskaret... Eg sat litt lenger fram på kanten, og såg når dokke kom med pulken. Utruleg! Kjekt å sjå at de tek med borna på tur. Mine har vorte so store. Dei vil ikkje vere med mor si på bortoverski... Nyt tida! Ane

Cecilie sa...

he he, ja verda er ikkje stor.

Det var ein flott dag for ein skitur, håper vi får fleire slika flotte dagar framover.

klem

Å VÆRE STERK

Å være sterk er ikke å aldri falle, å alltid vite, å alltid kunne.
Å være sterk er ikke å å orke og le, å hoppe høyest eller ville mest.
Å være sterk er ikke å løfte tyngst, eller å alltid lykkes.
Å være sterk, er å se livet som det er, å akseptere dets kraft, og ta del i det.
Å være sterk er å falle til bunnen og slå seg hardt
- og komme tilbake.