søndag 11. oktober 2009

litt glimt frå haustferien 2009

Ja, no er det ei laaaang stund sidan eg posta forrige blogginlegg, ånda har rett og slett ikkje vore til stades, men no trur eg den kjem sigande.
Haustferien 2009 syng på det siste verset, og vi går ubønhørleg mot kaldare tider, Kong Vinter pustar oss i nakken og sommarkleda er bytta ut med huer og vottar.
Eg og Arild tok oss eit par feriedagar no i haustferien, så då tok vi med oss heile bøtteballetten og reiste på hytta på Folkestadsætra. Det har vore surt og kaldt her, omtrent sidan midten av juli, men at det skulle vere så surt og kaldt hadde eg ikkje trudd. Det var berre 5 varmegrader inne i hytta då vi kom fram, men supermannen min fekk fort opp varmen med god hjelp av gassomn og supergod vedaomn.Heldigvis er eg av den typen som pakkar med alt for mykje når vi skal avgarde, det gjorde eg denne gongen også. Både vinterdressar, huer og vottar hadde fått plass i bagen som vi tok med - og jada det kom svært godt med.

Vi har laga sesongens første snømann, måka snø av bilen og hatt årets første snøballkrig. Og det i haustferien... Ja, ja det er vel den overdrivne bruken av catzy hårspray på 80-talet som gjer at vi har fått dette stabile veret her på sunnmøre.


Snømannen måtte gi tapt då sola mot all formodning kika så vidt over Sætrehornet før den forsvann bak Blåfjellet, no ligg Kalle der som ein liten haug med målarkostar, stein og parykk i skjønn forening.

Håper alle har hatt ein fin haust/vinterferie.

Me sjåast om ikkje så lenge (-trur eg...)

2 kommentarer:

Susmumrik sa...

Jøss, ser det dokke e i foll gong med vinter heime! Kan ikkje sei ej e misunnelig akkurat! Men tida går so fort at plutseli so sitte ej me heime å fryse.. :P Brr!

MissMette sa...

Hei
Her har jeg ikke vært før, kom over siden din via noen andres.
Koselig blogg du har og nydelige natur bilder du har tatt også :)
Å så den nydelige søte kattepusen da... sukk, så fin!! ønsker meg en slik :)
Klem, Mette

Å VÆRE STERK

Å være sterk er ikke å aldri falle, å alltid vite, å alltid kunne.
Å være sterk er ikke å å orke og le, å hoppe høyest eller ville mest.
Å være sterk er ikke å løfte tyngst, eller å alltid lykkes.
Å være sterk, er å se livet som det er, å akseptere dets kraft, og ta del i det.
Å være sterk er å falle til bunnen og slå seg hardt
- og komme tilbake.